Performance & HR-coaching

365 ETC heeft een speciaal programma ontwikkeld, waarbij jij centraal staat, teneinde jouw carrière de juiste richting op te sturen.

Talent Management en
Succession-planning

Dit onderdeel gaat over jou als professional, management of directie. 365 ETC heeft een speciaal programma ontwikkeld, waarbij jij natuurlijk centraal staat, teneinde jouw carrière de juiste richting op te sturen.

In HR-termen noemen wij dit Talent Management en Succession-planning waarbij wij onafhankelijk aan de werkgever terugkoppelen en adviseren.

Talent Management is van groot belang voor jou maar ook voor jouw werkgever om het juiste Talent aan te trekken of aan het bedrijf te binden en dus te behouden.

Daarnaast is Succession-planning van groot belang teneinde toekomstige leiders binnen het bedrijf te identificeren, maar tegelijk ook de huidige leiders binnen het bedrijf verder te ontwikkelen en in balans te houden.

Jij staat centraal in de ontwikkeling

Wij begeleiden jou – in opdracht van jouw werkgever – op een of meerdere volgende onderdelen:

  • Persoonlijkheidsanalyse en de achtergrond hiervan teneinde de juiste context te creëren.
  • Teamanalyse – waar jij eventueel een onderdeel van uitmaakt.
  • Jouw uitdagingen om de volgende stap in jouw carrière te maken. Hierbij werken wij aan praktijkcases en vanuit verschillende invalshoeken.

In overleg met jou, rapporteren wij datgene wat wij afspreken teneinde jouw werkgever een goed beeld van de realiteit mee te geven. Dit resulteert vaak in een mooi ontwikkelplan of een passende aanvullende begeleiding om jouw carrière te ondersteunen.

MELD JE AAN

In 3 stappen naar je nieuwe ontwikkeling

Stap 1. Persoonlijkheidsanalyse

Stap 2. Casuïstiek

Stap 3. Persoonlijk ontwikkelplan